Vintage kilo sales

Wie wilt dat nou niet; heel veel vintage voor heel weinig geld? Want dat is wat onze vintage kilo sales inhoudt. En vintage kilo sales is toch wat iedereen wel zou willen? Mooi dus dat wij jou die kans ook daadwerkelijk bieden. Kies je voor vintage kilo sales, dan krijg je de leukste vintage kleding voor verrassend weinig geld.

Shop nu

 

Heel interessant; onze vintage kilo sales

Als het gaat om vintage kilo sales, dan hanteren we heel erg simpel een vaste prijs per kilo kleding die je koopt. Je betaalt in dat geval dus letterlijk voor het gewicht van de verschillende items. Bij ons is jouw geld echt nog heel veel waard. Vintage kilo sales is een onderdeel van de activiteiten en evenementen die we regelmatig organiseren. Door ons via Facebook en Instagram te volgen, kun je steeds zien wanneer we met onze vintage kilo sales bij jou in de buurt zijn. Vervolgens is het aan jou om langs te komen om zo jouw geld op de beste manier te besteden. Elke euro die je besteedt aan vintage kilo sales is in elk geval prima besteed.

 Vintage kilo sales

 

Bekijk all producten


Bij ons vind je altijd vintage met een verhaal

Bij ons vind je toch altijd al vintage met een verhaal. We hebben altijd precies die parels in onze collectie die het verschil maken en die een waardevolle aanvulling zijn van zeker ook jouw kledingvoorraad. Bij ons vind je vintage van bekende merken als Burberry, Yves Saint Laurent en Versace. Het gaat in vrijwel alle gevallen om zeer exclusieve items, items die je niet snel elders gaat vinden. 

Je vindt ons op tal van fashion events

Je vindt ons overigens op tal van fashion events, onder meer dus met onze vintage kilo sales. Het is dus echt zaak om onze social media kanalen in de gaten te houden. Een regelmatige blik op de agenda die je op onze website vindt is eveneens erg verstandig. Dan weet je zeker dat je nooit iets van al onze evenementen hoeft te missen. Bestel je jouw vintage producten via onze website, dan krijg je meteen ook een interessante korting als je een volgende bestelling doet. Ons aanbod? Dat mag er zeker zijn. Zo hebben we de beste en leukste sweatshirts en hoodies, Varsity jackets, American Team jackets, Track jackets, designer vintage en tal van leuke T-shirts. Zien wij jou straks ook bij onze eerstvolgende vintage kilo sales bij jou in de buurt? Daarnaast hebben wij ook vintage kleding in Den Bosch en EindhovenWees welkom!

Neem contact op