Vintage kleding kopen

Vintage kopen, waar doe je dat? Bij Throwback Classics natuurlijk! Liefhebbers van vintage kleding in Eindhoven weten ons allang te vinden. Woon je niet in de buurt van Eindhoven, dan kun je onze vintage collectie echter ook gewoon online bekijken. Vintage kleding kopen is zeker geen gek idee. Om te beginnen zijn er veel mensen die de voorkeur geven aan de kledingstijl die men in de jaren 90 had. Daarnaast blaas je kledingstukken ook een nieuw leven in door voor vintage kleding te kiezen. Dit is dan ook een stuk beter voor het milieu dan wanneer je nieuwe kleding bestelt. Bovendien is de prijs van de vintage kledingstukken ook relatief laag, terwijl we in onze winkel kledingstukken van hoge kwaliteit aanbieden.

 

Shop nu

 

Vintage kleding kopen bij Throwback Classics

Bij Throwback Classics hebben we een indrukwekkende collectie vintage kleding. Zo bieden we onder andere varsity jackets en crop tops aan. Deze soorten kledingstukken werden in de jaren 90 ontzettend veel gedragen. Ook bieden we vintage kledingstukken van verschillende merken aan. Wat denk je bijvoorbeeld van de Levi’s 501 die je in de jaren 90 in vrijwel iedere kledingkast terugvond? Zelfs voor exclusieve items van merken als Burberry en Versace ben je bij ons aan het juiste adres.


Bij Throwback Classics hebben we een echte passie voor vintage kleding en weten we precies waar we op moeten letten bij het selecteren van de mooiste kleding voor in onze collectie. Vind je in onze collectie niet de vintage kleding waar je naar op zoek bent? Laat het ons dan weten, zodat we met je mee kunnen zoeken. Wanneer we de gewenste kledingstukken niet in onze collectie terug kunnen vinden, breiden we onze collectie graag uit. 

 

Vintage kleding kopen

 

 

Bekijk all producten

Voor onze vintage kleding betaal je nooit de hoofdprijs

Vintage kleding kopen is niet alleen interessant vanwege het milieu, maar ook vanwege de prijzen van de kledingstukken. Dat terwijl vintage kleding eigenlijk veel interessanter is, want vintage kleding is kleding met een verhaal. Dat idee alleen al maakt de kleding uit onze collectie zeer interessant.

Wil jij graag vintage kleding kopen? Kom dan gerust eens langs onze winkel of bekijk onze collectie in de webshop. Heb je vragen over onze collectie, neem dan contact met ons op. Bij Throwback Classics bieden we niet alleen de mooiste vintage kledingstukken aan, maar hechten we ook ontzettend veel waarde aan een goede service. Ook dat is een goede reden om voor onze winkel te kiezen!

Neem contact op