Alle events van Throwback Classics op een rij. Ben jij ook benieuwd welke events er bij jou in de buurt worden georganiseerd? Houd onze Instagram en facebook pagina goed in de gaten voor updates over alle opkomende evenementen.

Hieronder een overzicht van de eerstvolgende evenementen:

 

Kilo Sale

Een hele hoop vintage voor heel weinig geld, wie wil dat nou niet?! Tijdens de kilo sales betaal je een vaste prijs per kilo, je betaald letterlijk voor het gewicht van de items. Nergens is jouw geld zoveel waard.

Door onze Instagram en Facebook in de gaten te houden kun je altijd zien wanneer wij bij jou in de buurt zijn, enige wat je dan alleen nog hoeft te doen, is te komen. Wij regelen de rest, easy as that!

 

 

Wholesale 

Dé perfecte plek om je vintage stock in te kopen, of je nou een grote vintage winkel hebt of een startend Vinted account, dit is de place to be😎

Minimale afname van 40KG, hou daar rekening mee in je vrachtwagen😉 Hou onze socials in de gaten wanneer wij een wholesale weekend organiseren en Reserveer je afspraak via onze DM!

 

Private Shopping

Wil jij als allereerste, direct na onze inkoop in onze nieuwe collectie duiken? Dit kan tijdens onze private shopping events! Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen, nog voor de collectie op de foto en website staat.

Je meld je aan door ons een Instagram DM te sturen met daarin je volledige naam, email, telefoon nummer en woonplaats. Wij zoeken samen met jou een geschikt time slot uit.

 

Throwback Thursday

Good music, een hapje, drankje en natuurlijk een heleboel vintage. Tijdens onze Throwback Thursday avonden nodigen we je uit om samen met ons nieuwe collecties te bewonderen. Hadden we al verteld dat je een leuke discount krijgt als je iets mee naar huis neemt?

Houdt onze website en socials in de gaten voor alle opkomende events!