Vintage kleding Den Bosch

Onder liefhebbers van vintage kleding in Den Bosch is Throwback Classics zeer populair. De mode uit de jaren negentig is niet te vergelijken met de mode van nu. Er zijn veel mensen die de mode van toen eigenlijk mooier vinden. Draag je vandaag de dag vintage kleding, dan heb je bovendien echt een unieke stijl. Bij Throwback Classics zijn we zelf ook groot fan van kleding uit de 90’s. Vandaar dat wij ook precies weten wat liefhebbers van vintage kleding zoeken. Dat merk je terug aan onze collectie, waarin je altijd het vintage kledingstuk vindt waar jij naar zoekt.

 

Shop nu

Onze collectie vintage kleding in Den Bosch

In onze collectie vintage kleding vind je onder andere kleurrijke varsity jackets. Dit zijn baseball jackets die aan het eind van de vorige eeuw zeer populair waren. Ook crop tops werden veel gedragen in de jaren 90 en ook voor deze kledingstukken ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden bovendien vintage kleding van verschillende merken aan. Ons aanbod vintage kleding in Den Bosch is zeker indrukwekkend te noemen. Van Levi’s 501 tot aan USA Sports Merchandise, in onze winkel hebben we het allemaal. Wil je vintage kleding kopen, dan ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres.

 

Vintage kleding Den Bosch

 

Bekijk all producten

 

Kleding met een verhaal

Wanneer je vintage kleding in Den Bosch draagt, draag je kleding met een verhaal. De kleding heeft namelijk al een leven achter de rug, maar is nog wél in prima staat. Zeker onze exclusieve items zijn zeer interessant als je graag kleding met een verhaal draagt. De meer exclusieve kledingstukken uit onze collectie laten we zo nu en dan ook zien op fashion events. Ook daar merken we dat er nog veel liefhebbers van vintage kleding zijn.

Vintage kleding in Den Bosch koop je bij ons

Ben je op zoek naar vintage kleding in Den Bosch en wil je zeker zijn van kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zelf een enorme passie voor vintage kleding en controleren de kledingstukken goed voordat wij ze aanbieden. Zo weet je zeker dat de kleding origineel is en weet je vooraf ook goed wat de staat van de kleding zal zijn. We kunnen je nu alvast verklappen dat de kledingstukken die wij aanbieden nog een heel leven voor zich hebben. Wanneer er toch sprake is van kleine beschadigingen, zullen we dit altijd vermelden.

Neem contact op