Vintage kleding Eindhoven

Ben jij een liefhebber van vintage kleding in Eindhoven? Dan zul je niet snel uitgekeken raken op onze collectie! Onze collectie bestaat namelijk volledig uit vintage kleding. Vintage kleding is goed voor het milieu, maar er zijn ook veel mensen die vintage kleding dragen vanwege de stijl. Qua stijl verschilt de kleding die men in de jaren 90 droeg namelijk erg ten opzichte van de meeste kleding die nu wordt aangeboden. Bij Throwback Classics zijn we enorm fan van vintage kleding en bieden we jou ook graag de kans om deze kleding nog te dragen.


Shop nu

 

Verschillende stijlen vintage kleding in Eindhoven

In onze winkel vind je kleding uit de 90’s in verschillende stijlen. Bij Throwback Classics bieden we Levi’s 501 aan, maar ook voor USA Sports Merchandise ben je bij ons aan het juiste adres. In onze winkel vind je verschillende merken terug die aan het eind van de vorige eeuw zeer populair waren. De kledingstukken uit onze collectie kun je stuk voor stuk als stijlvol omschrijven. Daarnaast bieden we kleding aan voor ieder seizoen. Ben je op zoek naar warme kleding voor in de winter of zoek je kledingstukken die je juist kunt dragen als de zon schijnt? Bij Throwback Classics hebben we voor ieder wat wils. Als jij van vintage kleding houdt, slaag je bij ons vast en zeker. Wij zijn immers dé specialist in vintage kleding in Eindhoven.

 

Vintage kleding Eindhoven

 

 

Bekijk all producten


Waarom vintage kleding dragen?

Het is zeker geen slecht idee om voor vintage kleding te kiezen. Om te beginnen is dit namelijk een erg milieubewuste keuze. Je kunt een kledingstuk zo nog een tweede leven geven, terwijl het anders in de afvalbak zou belanden. Dat terwijl de kleding die wij aanbieden nog in prima staat is. Vintage kleding is bovendien kleding met een verhaal. De kleding is namelijk al eens gedragen. Zeker als je voor kleding van hogere kwaliteit kiest, kan het verhaal achter een kledingstuk zeer interessant zijn.

De mooiste vintage kleding in Eindhoven bestel je bij ons

Throwback Classics is populair onder liefhebbers van vintage kleding in Den Bosch en Eindhoven. Omdat we zelf een passie hebben voor vintage kleding, weten we precies waar onze klanten naar op zoek zijn. Vind je in onze vintage collectie toch niet de kleding waar jij naar op zoek bent? Laat het ons dan weten, zodat we onze collectie kunnen aanvullen met jouw favoriete merk uit de jaren 90! Kies je voor Throwback Classics, dan ben je zeker van kwaliteit én van een uitstekende service.

Neem contact op