Widerrufsrecht

 

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met je unieke piece. Ondanks dat we altijd ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met het item dat je gekregen hebt. Een artikel retourneren is dan natuurlijk de oplossing. Er gelden wel een aantal voorwaarden voor het retourneren:

  • Binnen 14 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum).
  • Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.
  • De originele (prijs)kaartjes zijn nog aan het artikel bevestigd.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd.
  • Het artikel zit in de originele productverpakking.

Wat moet je doen?

Vul het retourformulier in, dat je bij je bestelling hebt ontvangen, aan welke artikelen je retour wilt sturen en geef hier tevens de reden van aan. Vul de overige gevraagde gegevens in. Stop dit retourformulier in de doos of envelop die je terugstuurt en plak de doos of envelop goed dicht.

Retouradres:
Throwback Classics
Torenallee 28-14
5617 BD Eindhoven

Je kunt je retourzending ook afgeven bij onze winkel. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem apart van de retourzending het retourformulier mee. Dat vullen ze in de winkel dan voor je in. Het is helaas niet mogelijk om artikelen in de winkel te ruilen of in de winkel geld terug te ontvangen. Een artikel of artikelen retourneren in de winkel kan alleen tijdens openingstijden.

Ook kun je je retourzending afgeven bij een Post NL Servicepunt bij jou in de buurt.
Zorg ervoor dat je van PostNL een bewijs ontvangt van het feit dat je je pakketje hebt afgegeven. Zonder bewijs van afgifte is je pakketje niet meer te traceren. Throwback Classics is niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Ook kun je je retourzending ook zelf rechtstreeks terugsturen naar ons, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Geld terug
Je retourzending wordt door ons beoordeeld.
Wanneer je een bestelling retourneert, storten wij het bedrag terug wat je betaald hebt voor de geretourneerde artikelen. Stuur je de gehele bestelling terug? Dan ontvang je ook de verzendkosten retour. We streven ernaar om retourzendingen binnen 7 dagen af te handelen.